Makedonski radio stanici.
Logo
Кои податоци ги собираме?
- Име и адреса на е-пошта само ако го пополните формуларот за контакт на нашата веб-страница.

Како ги собираме вашите податоци?
Ние ги собираме повеќето податоци директно од вас кога:

- Доброволно пополнете го формуларот за контакт или дајте повратни информации преку е-пошта.
- Користете или прегледајте ја нашата веб-страница преку колачињата на вашиот прелистувач.

Како ќе ги користиме вашите податоци?

- Податоците не ги користиме за маркетинг цели.
- Ги користиме исклучиво за да одговориме на вашиот предлог, коментар или прашање.

Како ги чуваме вашите податоци?
- Ние ги чуваме вашите податоци на безбедна средина за хостирање.
- Податоците ги чуваме додека не се одземе согласноста, по што се бришат.

Маркетинг
Ние не ги користиме податоците за маркетинг цели.

Вашите права во заштитата на податоците
Секој корисник ги има следните права:

- Право на пристап до податоци.
- Право на корекција на податоците.
- Право на бришење податоци под одредени услови.
- Право на ограничување на обработката на податоците.

Доколку сакате да остварите некое од овие права, ве молиме контактирајте не преку формуларот за контакт.

Колачиња
Колачињата се користат за собирање информации за вашето интернет прелистување.

Како користиме колачиња?
Колачињата се мали текстуални датотеки што се поставени на вашиот компјутер или мобилен уред преку интернет прелистувач (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari итн.). Колачињата не содржат никакви лични информации за вас и не можат да се користат за да се идентификува индивидуален корисник. Постојат два вида колачиња, обични и сесиски колачиња. Постојаните колачиња остануваат на вашиот компјутер или мобилен уред долго време. Од друга страна, привремените колачиња се бришат веднаш штом ќе го затворите вашиот интернет прелистувач. Колачињата може лесно да се отстранат од компјутери или мобилни уреди. Упатствата за користење колачиња и нивно отстранување може да се најдат под опцијата „Помош“ во вашиот интернет прелистувач. Можете исто така да ги блокирате сите колачиња. Ако изберете да блокирате колачиња, не сите функции на страницата ќе работат како што е предвидено.

Колачиња од страници на трети страни
Ние користиме Google Analytics за собирање анонимни статистички информации на нашите страници. Google Analytics и Google Adsense (нашите огласувачи) користат колачиња. За повеќе информации погледнете ја оваа врска. Нашата веб-локација користи приклучок за социјална мрежа Facebook (facebook.com) кој исто така користи колачиња. За повеќе информации за политиката за приватност на Facebook, видете ја оваа врска.

Какви видови колачиња користиме?
Ние користиме колачиња за функционалност, рекламирање и собирање анонимни статистички информации.

Како да управувате со колачиња?
Можете да го поставите вашиот прелистувач да не прифаќа колачиња, но тоа може да влијае на функционалноста на нашата веб-локација.

Политика за приватност на други веб-страници
Нашата политика за приватност се однесува само на нашата веб-локација, затоа ви препорачуваме да ги проверите политиките за приватност на другите веб-локации што ги посетувате преку нашите врски.

Авторско право и сопственост
Сите логоа, веб-адреси и пренасочени url-преноси на радио станици остануваат сопственост на нивните соодветни радио емитувачи. Доколку некоја од радио станиците не се согласува со начинот на кој таа е поставена на нашата страница, ве молиме контактирајте не за да го приспособиме или отстраниме логото на радио станиците / URL-то на преносот од нашата веб-страница. Makedonijafm.net е веб-локација што не пренесува музика. Не прифаќаме никаква одговорност за содржината и квалитетот на пренесените преноси.

Промени во политиката за приватност
Политиката за приватност може да се ажурира и сите промени ќе бидат објавени на оваа страница. Последно ажурирање на 27.12.2023.

Контакт
За какви било прашања во врска со политиката за приватност, податоците што ги складираме за вас или остварувањето на вашите права во врска со заштитата на податоците, ве молиме контактирајте не преку формуларот за контакт.
Radiostanici vo Makedonija. Makedonski radio vo zivo.